Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Dan Şucu, extrem de fericit de când a devenit investitor la Rapid .”Este mult mai bine decât m-am aşteptat”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 2 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20876049/1/sucu.jpg

Dan Şucu a început să investească la Rapid la startul stagiunii 2022/2023, iar până acum ideea se dovedeşte una strălucită. Echipa din Grant merge perfect în SuperLigă, unde ocupă a doua poziţie la egalitate cu Farul, iar perspectivele sunt unele pozitive.

Patronul Mobexpert se felicită pentru alegerea de a investi la Rapid.

"Toate lucrurile par la locul lor, cel mai frumos stadion, cea mai frumoasă echipă, cei mai frumoşi suporteri, performanţe, posibilităţi materiale ca să mergem înainte. Doamne ajută, pare cel mai bun moment posibil!

N-am făcut o alegere în funcţie de profit, din punctul meu de vedere, este în mod cert o alegere cât se poate de bună. Sunt absolut convins că şi din punct de vedere financiar nu va fi neapărat o pierdere.

Din punctul meu de vedere, este mult mai bine decât m-am aşteptat. Inclusiv soţiei i-a plăcut (atmosfera), nu m-am aşteptat, dar i-a plăcut foarte mult şi m-a rugat frumos să o mai iau şi o s-o iau cu mare plăcere", a spus Dan Şucu, conform Sport.ro.

Omul de afaceri e fascinat de atmosfera din ”Giuleşti”. ”Nu mi-a venit să cred!”

"Copiii mei sunt absolut fascinaţi de suporteri şi de atmosferă! Inclusiv soţia. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit. Să dorească să fie respectat, asta e altceva", a spus Dan Şucu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele