Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Dan Şucu i-a băgat în şedinţă pe Angelescu şi Daniel Niculae! Ce s-a discutat

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21415603/1/rapid-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-13-08-2023.jpg

Dan Şucu i-a băgat astăzi în şedinţă pe Victor Angelescu şi Daniel Niculae. Discuţia vine în contextul ultimelor rezultate dar şi a perioadei de transferuri care urmează să înceapă.

Rapid nu se mai regăseşte de câteva meciuri. Eliminaţi din Cupa României şi fără victorie de o lună în Superligă, "giuleştenii" pregătesc noi transferuri în iarnă.

Victor Angelescu a dezvăluit că şedinţele în cadrul clubului au loc la una-două săptămâni, dar acum au fost prezenţi şi cei de la scouting. Acţionarul minoritar al clubului a spus că există deja tratative pentru doi-trei jucători din Superligă.

”Am avut o şedinţă. A participat şi Daniel Niculae şi cei din club. Asta se întâmplă la o săptămână-două. Am discutat despre strategia de transferuri din iarnă şi cum ne punem la punct pentru această perioadă.

Asta este. Trebuie să vedem ce facem să ne îndeplinim măcar obiectivul în campionat, adică locurile 1-3. Până la urmă e normal că e dezamăgire. Am ieşit fără să pierdem. Am avut un meci cu CFR Cluj care eu zic că l-am controlat, am avut ocaziile cele mai mari, dar nu a intrat şi nu ne-am calificat.

Puteam să jucăm mult mai bine cu CSA, o echipă de Liga 2 şi nu ar fi trebuit să terminăm la egalitate. Dacă băteam CFR-ul acasă eram calificaţi. Am greşit şi că am făcut egal în Ghencea. Puteam să avem şi toată echipa şi să nu câştigăm.

Am stat vreo 2-3 ore. Am vorbit cu şi cu cei de la scouting, cu Daniel Niculae şi avem 2-3 jucători pe care să îi aducem în iarnă. Nu suntem înţeleşi cu nimeni, dar suntem în anumite negocieri cu cluburile respective.

Pot să vă spun că sunt jucători pe lista noastră din ţară. Sigur ne dorim un atacant. Asta e clar. Şi în rest aş evita să spun, că sunt jucători pe acele posturi. Nu e Luckassen.

Dezamăgirea a fost foarte mare. Am avut şi anul trecut o dezamăgire în Cupă şi noi credem că ar trebui să arătăm că suntem la un cu totul alt nivel. Atâta timp cât jucătorii au avut prime, totul pus la dispoziţie, cum sunt trataţi, mi se pare normal să îşi dea viaţa pe teren.

Cred că e un mesaj normal până la urmă. Nu a fost războinic sau direcţionat către cinev. Vom face o analiză foarte clară şi cei care nu se potrivesc cu acest profil nu au ce căuta aici.” a declarat Victor Angelescu, conform Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele