Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Dan Şucu s-a săturat după eliminarea din cupă a Rapidului şi a anunţat că sparge banca pentru transferuri în iarnă: ”Am băgat adânc mâna în buzunar!”

Rapid Publicat pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21413941/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022-2.jpg

Rapid şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0. Pe stadionul Giuleşti, CFR Cluj a fost salvată în prima repriză de intervenţiile portarului Sava, care a scos în minutul 24 la dubla ocazie Borja Valle şi apoi Papeau. 

Oaspeţii au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Matei Ilie, iar giuleştenii au mai trecut pe lângă gol în minutul 70, când Răzvan Sava a scos incredibil şutul lui Funsho. 

S-a încheiat fără gol în Giuleşti, scor alb care a avantajat echipa oaspete, CFR Cluj, calificată astfel în sferturile Cupei, de pe locul secund în grupa B, unde a adunat 5 puncte. Rapid s-a clasat pe locul al treilea, cu 5 puncte.

La o zi după meci, Dan Şucu a oferit mai multe declaraţii prin intermediul reţelelor de socializare ale Rapidului. Omul de afaceri a declarat că în această iarnă Rapid se va întări şi va face transferuri. 

”Am băgat adânc mâna în buzunar!”

”Dragi Rapidişti,

Ştim că sunteţi dezamăgiţi. Ratarea unui obiectiv, oricare ar fi acela, nu este un lucru cu care suntem obişnuiţi şi nici nu vrem sa ne obişnuim.

Pentru Victor şi pentru mine, ca acţionari, dezamăgirea se transformă automat în frustrare, ştiind cât de adânc am băgat mâna în buzunar, rezultatele fiind încă neconcludente.

Da, considerăm că Rapid este, în mod cert, mai matur anul acesta decât în anul anterior, dar nu suficient de puternic! Încă nu este la nivelul pe care ni-l dorim cu toţii.

Sigur, orice echipă se bazează pe fani, pe inima cu care ei se alătură. Dar ne uităm şi la o altă echipă de tradiţie din Bucureşti, cu un număr mare de susţinători, dar care, cu resurse insuficiente, se luptă cu disperare pentru evitarea retrogradării.

De aceea, nu vom lasă frustrarea sa ne împiedice să alocăm bani în continuare, ba chiar ne convinge să investim mai mult şi mai rapid.

Ne-am propus ca echipa noastră să devină cea mai puternică, serioasă şi respectată din România, pentru mulţi ani de aici înainte, şi vom contribui financiar cu orice sumă este nevoie pentru a ajunge la acest rezultat.

Suntem hotărâţi să avem şi să păstram sub contract doar jucători, antrenori, staff sau angajaţi care înţeleg această exigenţă, o respectă şi o adoptă! Cine nu-şi doreşte să fie cel mai bun, cine nu-şi doreşte să fie campion, nu are ce căuta alături de noi! 

Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăţi cinci-şase poziţii din lotul existent. Cel puţin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri.

Lor li se vor alătura, începând cu luna Ianuarie 2024, şi băieţii noştri valoroşi care acum, din nefericire, sunt accidentaţi.

Până atunci însă, mai sunt trei etape de campionat şi ne aşteptăm ca fotbaliştii noştri care intră în teren să înţeleagă dezamăgirea pe care ne-au produs-o şi să joace la nivelul la care au jucat împotriva FCSB-ului.

Nouă, ca şi fani, ne ramâne plăcerea de a-i susţine, de a-i încuraja şi de a-i împinge spre victorie.

Cu mulţumiri,

Dan Şucu”, se arată pe reţelele de socializare are giuleştenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele