Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Danemarca ia în calcul să iasă din FIFA! ”Am spus de mult timp ce vrem să facem”

CM 2022 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20929231/1/profimedia-0674986227.jpg

Danemarca ia în calcul să iasă din FIFA! Preşedintele federaţiei daneze a explicat motivele pentru care nordicii vor să ia o decizie radicală.

Preşedintele federaţiei daneze, Jesper Moller, a anunţat că Danemarca poate ieşi din FIFA şi se gândeşte la acestă variantă încă din vară. El spune însă că înainte de a se lua o decizie definitivă trebuie înţelese consecinţele unei astfel de mişcări.

”Nu e o decizie pe care am luat-o acum. Am spus de mult timp ce vrem să facem. Discutăm despre asta în regiune din august.

Îmi imaginez că vor fi probleme dacă Danemarca va fi pe cont propriu. Trebuie să înţelegem ce s-a întâmplat şi să realizăm o strategie alături de colegii noştri nordici”, a declarat Jesper Moller, citat de As.com.

Danemarca a militat împotriva regulilor stricte din Qatar, de la ediţia aceasta de Cupă Mondială. Nordicii au pregătit mai multe mesaje pentru a atrage atenţia asupra nerespectării drepturilor omului în zona Golfului, dar FIFA nu a agreat astfel de mesaje. Cel mai recent FIFA a interzis şi banderola cu mesajul ”One Love”, menită să susţină comunităţile LGBTQ.

mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele