adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona

Danemarca ia în calcul să iasă din FIFA! ”Am spus de mult timp ce vrem să facem”

CM 2022 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20929231/1/profimedia-0674986227.jpg

Danemarca ia în calcul să iasă din FIFA! Preşedintele federaţiei daneze a explicat motivele pentru care nordicii vor să ia o decizie radicală.

Preşedintele federaţiei daneze, Jesper Moller, a anunţat că Danemarca poate ieşi din FIFA şi se gândeşte la acestă variantă încă din vară. El spune însă că înainte de a se lua o decizie definitivă trebuie înţelese consecinţele unei astfel de mişcări.

”Nu e o decizie pe care am luat-o acum. Am spus de mult timp ce vrem să facem. Discutăm despre asta în regiune din august.

Îmi imaginez că vor fi probleme dacă Danemarca va fi pe cont propriu. Trebuie să înţelegem ce s-a întâmplat şi să realizăm o strategie alături de colegii noştri nordici”, a declarat Jesper Moller, citat de As.com.

Danemarca a militat împotriva regulilor stricte din Qatar, de la ediţia aceasta de Cupă Mondială. Nordicii au pregătit mai multe mesaje pentru a atrage atenţia asupra nerespectării drepturilor omului în zona Golfului, dar FIFA nu a agreat astfel de mesaje. Cel mai recent FIFA a interzis şi banderola cu mesajul ”One Love”, menită să susţină comunităţile LGBTQ.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele