Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

Dani Alves îi prezintă scuze soţiei sale. “Trebuie să fac asta public, pentru că povestea este publică”

Barcelona Publicat pe 21 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21233843/1/dani-alves-a.jpg

Brazilianul Dani Alves, aflat în detenţie fiind acuzat că a violat o tânără, i-a prezentat public scuze soţiei sale, Joana Sanz, într-un interviu pentru La Vanguardia.

“Primul lucru pe care vreau să-l fac este să profit de acest interviu ca să îi prezint scuze singurei persoane căreia îi datorez acest lucru, soţia mea, Joana Sanz. Deja i-am prezentat scuze personal, aici, în închisoare, dar trebuie să o fac public, pentru că povestea este publică. Cazul este public şi ea merită să îi prezint public scuze”, a spus Alves în interviul acordat din detenţie.

Fostul jucător al Barcelonei şi al echipei Paris Saint-Germain, acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în toaleta unui club de noapte din Barcelona la sfârşitul lunii decembrie, este deţinut din 20 ianuarie în complexul penitenciar Brians, situat la aproximativ 40 km de Barcelona.

Dani Alves şi-a schimbat povestea de mai multe ori în ultimele luni. Deşi iniţial a negat faptele, în cele din urmă a recunoscut că a avut o relaţie sexuală cu tânăra, despre care a susţinut că a fost consimţită. Jucătorul afirmă că a minţit pentru a-şi ascunde infidelitatea şi că singura sa prioritate la acel moment era să îşi salveze căsnicia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele