Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Dani Alves primeşte o nouă lovitură. Parchetul din Barcelona a cerut nouă ani de închisoare

Staruri din fotbal Publicat pe 23 nov 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21396585/1/fb-dani-alves.jpg

Dani Alves (40 de ani) se află în arest preventiv după ce a fost acuzat de viol de către o tânără. Fapta s-ar fi consumat într-un club de noapte de Barcelona, în anul 2022. El urmează să fie judecat în acest dosar la o dată care nu a fost încă stabilită.

Potrivit rechizitoriului consultat de AFP, acuzarea a cerut o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru Alves, solicitând în plus despăgubiri de 150.000 de euro şi interdicţie pentru Dani Alves de a se apropia de victimă.

Daniel Alves este încarcerat în complexul penitenciar Brians din 20 ianuarie. Daniel Alves şi-a schimbat povestea de mai multe ori după arestare, înainte de a recunoaşte că a avut o relaţie sexuală cu tânăra care îl acuză. El susţine că relaţia a fost consimţită, dar presupusa victimă neagă în mod oficial acest lucru. În ultimele luni au fost dezvăluite în presă "indicii serioase" care îl incriminează pe fotbalistul brazilian.

mail-share icon Email
viewscnt