Ultima oră
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro

Dani Coman, aproape de revenirea în SuperLigă! Ofertat de o pretendentă la titlu

CS Universitatea Craiova Publicat pe 19 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20892798/4/coman.png

Plecarea lui Marius Copilu de la Univ. Craiova lasă un loc liber în organigrama clubului oltean, iar finanţatorul Mihai Rotaru vrea să dea o lovitură importantă şi să-l aducă la echipă pe Dani Coman (43 de ani).
 
Considerat unul dintre principalii artizani ai succesului Astrei din 2016, fostul portar al Rapidului şi al echipei naţionale se bucură de o imagine foarte bună în fotbalul românesc şi este liber de contract după despărţirea de Hermannstadt, club alături de care a promovat în SuperLigă şi de la care a plecat, la startul sezonului, din cauza problemelor financiare. Conform gsp.ro, Rotaru a avut primele contacte cu Dani Coman şi i-a propus acestuia o funcţie în conducerea oltenilor, unde ar urma să colaboreze cu Sorin Cârţu, preşedintele din ultimii ani. Mai important, Coman are o relaţie decentă cu Rădoi, spre deosebire de Marian Copilu, cel care s-a simţit dat la o parte odată cu venirea pe banca tehnică a fostului selecţioner.
 
În paralel, Dani Coman rămâne un nume interesant şi pentru CFR Cluj, acolo unde Neluţu Varga a încercat să-l aducă încă din momentul în care acelaşi Marian Copilu şi-a dat demisia. Chiar dacă în board-ul CFR-ului există nume importante, precum Balaj, Mara sau Bilaşco, omul de afaceri care conduce campioana României a rămas un mare admirator al lui Coman, cu care discută constant şi căruia îi propune mereu venirea în Gruia.
 
Până la 43 de ani, Coman a condus doar două echipe, Astra şi Hermannstadt, de fiecare dată cu rezultate impresionante.

Marius Copilu a plecat de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a rămas fără Marian Copilu, preşedintele executiv, care a anunţat că renunţă la fotbal pentru a fi mai aproape de familie. Omul atât de lăudat pentru performanţele de la CFR Cluj, care a ajuns cu mare fast în Bănie, a hotărât să iasă din fenomen, iar informaţia a fost oferită chiar de el.

A venit la începutul anului la Universitatea Craiova, însă acum a anunţat că pleacă de la echipă, dar şi că iese din fotbal. ”Vreau să fiu mai aproape de familie! Renunţ la fotbal”, a transmis Marian Copilu, potrivit Fanatik.

În momentul în care l-a adus pe Copilu, considerat de mulţi artizanul hegemoniei CFR-ului pe plan intern, Mihai Rotaru s-a gândit că astfel se va putea concentra pe celelalte afaceri şi că un cuplu format din Copilu şi Sorin Cârţu va manageria eficient clubul.

În vară, Copilu a fost cel care s-a opus venirii lui Rădoi şi a insistat pentru Laszlo Balint ca înlocuitor al lui Laurenţiu Reghecampf, iar eşecul înregistrat de Balint este pus, acum, şi în cârca directorului sportiv.

Marian Copilu, pe lista neagră a lui Mihai Rotaru? 

Cum Copilu nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor lui Rotaru, nici prin prisma deciziilor luate, nici prin atmosfera creată în jurul echipei, fostul CFR-ist era următorul pe lista numelor importante pe care omul de afaceri din Bănie le va sacrifica.

În plus, relaţia dintre Copilu şi Cârţu nu e una extraordinară, în timp ce "Sorinaccio" e foarte apropiat de Mirel Rădoi, antrenorul pe care l-a susţinut în vară şi pe care, în urmă cu foarte mult timp, l-a debutat ca fotbalist şi i-a călăuzit primii paşi ai carierei. Iată că acum, până să renunţe patronul la el, şi-a anunţat plecarea.

În acest context, Copilu, căruia în trecut i s-a reproşat faptul că a început să se implice prea mult în deciziile tactice şi programul de antrenament al echipei, a decis să fie mai aproape de familie.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt