Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Dani Coman, aşteptat să semneze cu un club de tradiţie: „Va fi un proiect de succes”

FC Argeș Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21565967/1/coman.png

Dani Coman nu mai este preşedintele clubului Hermannstadt. Fostul fotbalist şi-a dat demisia şi poate merge oricând la altă echipă.

Deşi s-a vehiculat că este curtat de CFR Cluj, Dani Coman ar putea ajunge în liga secundă, la FC Argeş, acolo unde este aşteptat cu mare drag de Viorel Tudose, unul din sponsorii echipei.

Viorel Tudose a vorbit din nou despre interesul argeşenilor pentru Dani Coman şi este de părere că dacă fostul mare portar va semna, la Piteşti se va demara un proiect solid cu care vor ataca titlul în câţiva ani.

„Am spus-o, o repet şi o voi repeta, aş fi un ipocrit să spun că nu mi l-am dorit pe Dani Coman încă de prima dată de când am venit la FC Argeş. Când a fost numit un alt director sportiv preşedinte, prima variantă a fost Dani Coman şi atunci nu s-a putut, am avut un alt preşedinte.

Credeţi-mă că mi-l doresc foarte mult pe Dani Coman, este piteştean, îl doare sufletul pentru FC Argeş. Eu am şi o altă relaţie cu Dani Coman, ştiu că sufletul lui este la Piteşti, respectă foarte mult Piteştiul în comparaţie cu alţi.

Şi chiar mă hazardez într-un pronostic, dacă Dani Coman se întoarce la Piteşti, împreună cu el, cu autorităţile locale, cu Cristi Gentea, cu suporterii ăştia, aşa câţi avem, dar o să vină foarte mulţi suporteri alături de echipă şi cu toţi factorii pe care vrem să readucem Argeşul acolo unde, părerea mea este că îi este locul, în 3-4 ani vom juca liniştiţi în cupele europene şi ne vom bate la titlu. 

Totul depinde de el. Eu sunt convins, la cât îl ştiu, că iubeşte Piteştiul, că se va alătura acestui proiect, care eu cred că va fi un proiect de succes. Şi nu cred, sunt sigur, dar nu vreau să folosesc cuvinte mari, că iarăşi o să mă atace lumea, că Tudose a luat-o razna şi e prea optimist” , a spus Viorel Tudose, pentru Jurnalul de Argeş.

Dani Coman a apărat poarta lui FC Argeş timp de 9 ani, în perioada 1999-2004, unde a devenit un jucător extrem de iubit de suporterii piteşteni. În prezent, „alb-violeţii” nu traversează cea mai bună perioadă din istorie, ocupând locul 3 din play-out-ul ligii secunde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele