Ultima oră
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”

Dani Coman e noul preşedinte al celor de la FC Argeş!

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21602521/1/coman.png

Dani Coman (45 de ani) a acceptat propunerea celor de la FC Argeş! Fostul portar este noul preşedinte al divizionarei secunde.

Postul a fost disponibil, după ce Mihai Foamete şi-a înaintat demisia, iar în şedinţa de Consiliu Local a fost validată numirea lui Dani Coman, la propunerea primarului Municipiului Piteşti.

”În şedinţa de astăzi a Consiliului Local Piteşti s-a ratificat demisia depusă de Mihai Foamete din funcţia de reprezentant al Primăriei şi Consiliului Local Piteşti în cadrul clubului FC Argeş.

Totodată, a fost aprobată propunerea făcută de primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, referitoare la cooptarea lui Dani Coman în Consiliul Director al clubului şi ocuparea de către acesta a poziţiei lăsate libere de demisia lui Mihai Foamete.”, e comunicatul divizionarei secunde.

Eugen Neagoe a plecat! Piteştenii caută antrenor

Conform iamsport, Bogdan Andone ar fi în pole-position să preia banca tehnică a clubului piteştean! Andone vine după un final de sezon extraordinar la FC Botoşani, care este la 90 de minute de rămânerea în Superligă.

Înainte să o resusciteze pe FC Botoşani, Bogdan Andone a mai fost principal la FC Voluntari, Olimpia Satu Mare, Poli Timişoara, Metaloglobus, Energeticianul, FCSB, Astra Giurgiu şi Apollon Limassol.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele