Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Dani Coman, în discuţii cu o forţă din Superliga. ”Ce va fi, vom vedea din ianuarie”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20945556/1/coman.png

Dani Coman (43 de ani) se apropie de momentul în care va reveni în SuperLigă. Fostul portar şi-a pus în plan să semneze la începutul lui 2023, fiind de ceva timp în discuţii cu CFR Cluj.

 “Există discuţii cu CFR Cluj de vreo jumătate de an. Chiar săptămâna trecută am avut o discuţie cu Neluţu Varga, suntem prieteni, ne respectăm. Cred că împreună cu el şi cu ceilalţi din conducerea administrativă putem face lucruri pozitive.

Ce va fi, vom vedea din ianuarie. Până în ianuarie stau să mă bucur de familie, de sărbători”, a spus Coman, pentru cei de la Fanatik.

Artizan al progresului Astrei Giurgiu şi al promovării lui Hermannstadt în SuperLigă, Coman a plecat de la Sibiu în urmă cu trei luni, din cauza problemelor financiare. De atunci, fostul goalkeeper a devenit o ţintă constantă pentru cluburile din prima divizie, a primit numeroase oferte, dar a decis să le refuze pe toate.

O situaţie care se va schimba în luna ianuarie, când Coman şi-a "programat" revenirea în activitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele