Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Dani Coman, preşedintele Hermannstadt, a declarat că se află în negocieri cu CFR Cluj!

CFR Cluj Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20453461/1/coman.png

Dani Coman, în prezent preşedintele celor de la Hermannstadt, a anunţat că se află în negocieri cu CFR Cluj. Acesta ar urma să colaboreze împreună cu Cristi Balaj. 

„Deocamdată, suntem în grafic (n.r. – la Hermannstadt), suntem pe locul doi. Avem un meci extrem de greu sâmbătă. Va fi greu să ne îndeplinim obiectivul, dar cred că tărie că o putem face. Dacă toţi, patron, suporteri, vor fi alături de noi, atunci această echipă va juca în prima ligă la anul.

Echipa nu e a mea... azi sunt, mâine nu mai sunt. Aşa e fotbalul! Echipa e a Sibiului, e a oamenilor de acolo. Meritele din momentul de faţă le au patronii, care au decis să reinvestească. Sunt de apreciat că vor să lupte pentru a promova.

Sunt discuţii cu CFR Cluj, dar avem un meci mult prea important sâmbătă pentru a mă gândi la altceva. Mă gândesc doar la acest meci”, a declarat Coman la DigiSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele