Ultima oră
VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!” VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!”
BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii” BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii”
Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!” Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!”
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic

Daniel Ghiţă surprinde! De ce nu îl susţine pe Adegbuyi în lupta cu Hari: „Sunt luptător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit”

UFC Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19739459/1/ade-har.jpg

Meciul Benny Adegbuyi – Badr Hari este cea mai interesantă partidă a finalului de an din circuitul Glory.

Românul a trecut proba cântarului şi are 117 kg, cu 8 mai multe decât adversarul său. Daniel Ghiţă, fostul mare luptător de K1 a surprins înainte de startul partidei. Acesta a postat un mesaj în care a explicat că îl susţine pe Hari, un luptător pe care îl cunoşte de mai mult timp şi pentru care are respect.

„Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt luptător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un iprocrit şi am spus lucrurilor pe nume, aşa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat şi ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători!  Adversarul de azi, pe vremea ITS Showtime sau K1, nu trecea de calificări” a tunat Daniel Ghiţă pe pagina sa de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt