Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Daniel Opriţa, gata de derby-ul cu Petrolul. ”Merită să fie pe primul loc, şi după joc, maniera în care au câştigat”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20436687/1/oprita.jpg

Cel mai aşteptat meci al etapei din Liga 2 se joacă joi, între Petrolul şi CSA Steaua. Confruntarea se vede pe Look Sport+, de la ora 19:30. Daniel Opriţa a prefaţat disputa.

Tehnicianul şi-a lăudat viitorii adversari, despre ca a afirmat că îşi merită locul în clasament, ”lupii galbeni” fiind pe primul loc, cu 27 de puncte şi o serie impresionantă de 8 victorii la rând.

"Cu Petrolul e un derby, o echipă de tradiţie, e rivalitate cu suporterii. Au o galerie frumoasă, cum avem şi noi. Va fi un meci frumos, iar cel mai bun să câştige. Avem nevoie de suporteri, să fie alături de noi. În ultimele meciuri, s-a simţit lipsa lor. La meciul cu Astra, poate puneau presiune pe ei şi reuşeam să marcăm al doilea gol.

Clar, Petrolul merită să fie pe primul loc, şi după joc, maniera în care au câştigat. Au fost meciuri în care au câştigat la scor, se pare că au găsit reţeta câştigătoare după multe căutări. Încearcă de mult să promoveze, cred că au găsit antrenorul potrivit. Cred că acolo este câştigul lor.

Urmează meciurile în care primele şase vor juca între ele. Sperăm să ţinem pasul şi să prindem play-off-ul, primul obiectiv. Obiectivul real este să formez o echipă pentru sezonul următor. În play-off se poate întâmpla orice"
, a spus Daniel Opriţa, la conferinţa de presă oficială.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele