adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Daniel Ricciardo are nevoie de pauză pentru a reveni în 2024

Formula 1 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20891883/1/fb-daniel-ricciardo.jpg

Daniel Ricciardo, care nu îşi va continua aventura în F1 cu McLaren, nu va fi pe grilă sezonul viitor. ”O lipsă de opţiuni” dar şi ”o nevoie” conform pilotului australian.

Înlocuit de compatriotul Oscar Piastri pentru 2023, fostul pilot Renault nu va mai avea loc în grilă în sezonul următor. Dacă australianul vorbeşte despre ”lipsa de opţiuni”, subliniază şi ”o nevoie".

"Cu cât trece timpul mai mult, cu atât simt că asta am nevoie. În 2024 s-ar putea ivi alte lucruri”, a declarat Daniel Ricciardo pentru Sky Sports.

Australianul în vârstă de 33 de ani are un total de 12 sezoane în F1, 228 de curse, inclusiv 32 de podiumuri şi 8 victorii (1 cu McLaren la GP-ul Italiei din 2021).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele