adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Daniel Ricciardo nu va mai pilota în Formula 1 în sezonul viitor

Formula 1 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20882186/1/fb-daniel-ricciardo.jpg

Plecat de la McLaren după două sezoane, Daniel Ricciardo a anunţat că nu va evolua în 2023, dar îşi propune să revină în 2024.

Prezent fără întrerupere pe grilă de la jumătatea sezonului 2011, Daniel Ricciardo va lipsi în 2023.

”Cred că asta este realitatea: nu voi fi pe grilă în 2023. Voi încerca să mă pregătesc pentru 2024. Este ca şi cum aş apăsa puţin butonul de pauză. Deşi sună distractiv să concurezi într-o altă disciplină, mental nu sunt încă acolo. Sunt încă atât de angajat (în Formula 1) şi cred că o perioadă fără loc îmi va face bine”, a afirmat Ricciardo, care are 8 victorii în 227 de Mari Premii.

McLaren a oficializat despărţirea de sportivul din Perth la sfârşitul lunii august pentru a-l promova pe Oscar Piastri. În acest sezon, Ricciardo este doar pe locul 11 ​​în clasamentul piloţilor (29 de puncte), departe de coechipierul său Lando Norris (al 7-lea, 100 de puncte). Are o victorie cu McLaren, la Marele Premiu al Italiei din 2021.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele