Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

Daniil Medvedev s-a calificat uşor în turul al doilea al turneului de mare şlem de la Roland Garros

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2022
mail-share icon Email

Rusul Daniil Medvedev, locul 2 ATP, s-a calificat, marţi, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, după al doilea meci jucat pe zgură în acest sezon.

Al doilea favorit l-a învins, cu scorul de 6-2, 6-2, 6-2, pe argentinianul Facundo Bagnis, locul 103 ATP, după un meci care durat o oră şi 38 de minute.

În faza următoare, Medvedev îl va întâlni pe sârbul Laslo Djere, locul 56 ATP.

Sâptămâna trecută, rusul a disputat la Geneva Open primul meci după ce a fost supus unei operaţii de hernie, la începutul lunii aprilie. El a fost atunci învins de francezul Richard Gasquet, cu 6-2, 7-6 (5).

Anterior, Medvedev a jucat ultima oară, la 31 martie, la turneul Masters 1.000 de la Miami, la care a fost eliminat în sferturile de finală de polonezul Huber Hurkacz, scor 7-6 (7), 6-3.

Din cauza operaţiei, rusul a ratat participarea la turneele de 1.000 de puncte de la Monte Carlo, Madrid şi Roma.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele