Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Danny Drinkwater şi-a anunţat plecarea de la Chelsea şi şi-a cerut scuze fanilor: ”Nu s-a încheiat aşa cum mi-ar fi plăcut”

Chelsea Publicat pe 27 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20720492/1/drinkwater.jpg

Danny Drinkwater, mijlocaşul echipei Chelsea împrumutat la Reading, şi-a confirmat vineri plecarea de pe Stamford Bridge. A profitat de ocazie pentru a-şi cere scuze că nu a reuşit să se impună la Chelsea.

  • Premier League se vede pe canalele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro din această vară. 

Ajuns în 2017 de la Leicester, nu a reuşit niciodată să câştige în cei unsprezece al Blues şi îşi cere scuze suporterilor.

"Eu, clubul şi suporterii suntem extrem de dezamăgiţi de cum se termină. Accidentele, felul în care am fost tratat, greşelile pe care le-am făcut, problemele de pe teren, lipsa timpului de joc... lista de scuze ar putea fi nesfârşită, dar nu aş putea schimba.ce s-a întâmplat.

Mă voi uita la aspectele pozitive din ultimii 5 ani. Tuturor suporterilor de la Chelsea le cer scuze că nu s-a încheiat aşa cum mi-ar fi plăcut", a declarat Drinkwater.

În 2019, Danny Drinkwater a fost arestat în urma unui accident în Manchester, unde conducea în stare de ebrietate. I s-a interzis să conducă timp de 20 de luni, iar debutul său la Burnley a fost amânat din cauza unei leziuni la ligamentul gleznei suferită într-o altercaţie în afara unui club de noapte.

În acest sezon, mijlocaşul în vârstă de 32 de ani a fost împrumutat echipei Reading. A jucat 34 de meciuri pentru clubul din Divizia a II-a, care a evitat retrogradarea. De la finala Community Shield din august 2018, ultimul său meci cu Chelsea (înfrângere 2-0 cu Manchester City), Danny Drinkwater a fost împrumutat de patru ori: lui Burnley (2019-2020), Aston Villa (2020), Kasimpasa SK în Turcia (2021) şi la Reading (2021-2022).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele