Ultima oră
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”
A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare
Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America
EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează” EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează”
Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal
Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce” Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce”

Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Dinamo Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21600931/1/lupu.png

Dănuţ Lupu a povestit un episod surprinzător din perioada petrecută la Dinamo, când un fost coleg i-a cerut bani lui Răzvan, fiul său, pentru a face parte din echipa de juniori a clubului.

Fostul internaţional a dezvăluit că relaţiile de prietenie dintre el şi doi apropiaţi s-au răcit din cauza opiniilor contradictorii cu privire la cariera din fotbal a lui Răzvan.

De asemenea, fostul dinamovist şi-a atacat unii dintre foştii colegi, care i-ar fi pus ”beţe în roate” fiului său în carieră.

"Pe vremea noastră, dacă duceai copilul la fotbal nu era ok. Uite, fiul meu a întâmpinat mari probleme. Fiindcă şi antrenorii spuneau ‘Ce, mă, tu vrei să joci ca tac-tu? E greu, mă’.

Eu am greşit foarte mult faţă de băiatul meu pentru că nu l-am împins de la spate, cu toate că la ce se joacă… Juca liniştit în Divizia A. Toată lumea ‘Domnul Lupu nu avem mingi, nu avem tricouri’. Ce treabă are cu băiatul meu?

Ca să nu mai zic că un fost coleg de al meu, când era la Dinamo, i-a cerut fiului meu bani să joace. Pe cuvântul meu de onoare. De ce să mint? (n.r. – Câţi ani avea?) Vreo 14-15 ani. Juca la Dinamo, la juniori.

Mi-a spus mie băiatul meu. A venit acasă şi mi-a zis. I-am zis ‘Răzvan, mai bine stai acasă’. Eu şi acum, cât am fost la CS Dinamo am avut multe posibilităţi. Meriţi să joci, joci, nu meriţi, nu joci.

Eu m-am certat cu doi prieteni de ai mei din cauza copiilor. Ei îl vedeau pe copil Dumnezeu, Maradona. Şi eu le-am spus ‘Copilul trebuie să mai crească’. ‘Nu, domne, că al meu e bun, trebuie să îl bagi’. ‘Atunci ia-l acasă’. Şi nu mai vorbesc cu ei.

(n.r. – Când a renunţat băiatul la fotbal?) Pe la 19 ani, când era la Focşani. Preşedinte era actualul şi încă finul meu Marius Bratu. Că nu mai vorbesc cu el. Eu nu sunt un tip ranchiunos. Eu l-am adus pe Marius antrenor la CS Dinamo.

Nu am înţeles de ce l-au dat afară. Nu mai e problema mea", a spus Dănuţ Lupu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele