Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Dănuţ Lupu îl apără pe Florin Răducioiu. ”Nu a ajuns trompeta lui Dinamo!”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20671000/1/florin-raducioiu.jpg

Suporterii lui Dinamo sunt supăraţi după înfrangerea suferită în faţa lui FCU Craiova şi îi arogă o parte din vină lui Florin Răducioiu. 

Dănuţ Lupu a vorbit despre înfrângerea din etapa trecută şi despre nemulţumirile suporterilor. Acesta l-a apărat pe Florin Răducioiu, spunând că nu e de datorie lui să pună presiuni pe arbitru. 

Ce a declarat legenda lui Dinamo?

„Suporterii şi-au depăşit de mult atribuţiile la Dinamo. Jos pălăria pentru faptul că s-au implicat şi au adus bani de acasă ca să ţină Dinamo în viaţă. Repet: jos pălăria, deoarece alţi suporteri din România poate că nu aveau forţa suporterilor lui Dinamo. Dar specialiştii ăia, cei care tot dau din taste pe facebook şi tot înjură, lor le place unde s-a ajuns? Sau le este frică să le spună în faţă la şefii suporterilor că nu este bine ce fac? Oare suporterii nu au nicio vină cu formarea acestui lot şi în situaţia în care s-a ajuns?

E bine că suporterii să implică la aducerea de jucători sau să dea afară antrenorii? Voi de ce credeţi că a plecat Stoican de la echipă? Nu cumva i s-a transmis ce o să îl aştepte dacă nu îşi dă demisia? Nu cumva a văut el cum stau lucrurile pe la Dinamo? E bine? Vă place? Acum îl vor pe Florin Răducioiu pe bancă? Păi ce să facă Florin? A ajuns Florin trompeta lui Dinamo de pe banca de rezerve? Pe banca aia sunt vreo şapte inşi. Să urle alţii la arbitri, nu Radu.

Ok, poate că ai avut un 11 metri cu Craiova, dar ai avut 1-0 din secunda 35, nu? Ce te-a împiedicat pe tine Dinamo să ai 3-0 la pauză? Ce te-a împiedicat pe tine Dusan Uhrin să joci cu Buleică fundaş dreapta şi nu cu o improvizaţie pe acest post? Apropo, Buleică mai este la Dinamo? Voi l-aţi mai văzut de când a plecat Stoican? Băiatul ăla nu a jucat rău, dar poate că unii antrenori au alte strategii, iar pentru strategiile astea nu trebuie să şi răspundă? Şi chiar dacă o să se ajungă la baraj, sunt sigur că Dinamo se va salva. Că o să fie U Cluj sau Chiajna, niciuna dintre ele nu o să poată să bată Dinamo. O să vedeţi că diferenţa o să fie mare  faţă de o echipă de Liga 1″, a declarat Dănuţ Lupu pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele