Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv
Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate” Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul
”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo ”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo

Dănuţ Lupu nu s-a ferit de cuvinte şi l-a atacat din nou pe Gică Hagi: ”El decidea şi la ce filme să ne uităm. Anghel Iordăneascu îl lăsa să facă ce voia. Păi, era normal?”

Echipa nationala Publicat pe 25 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21075831/1/meci-amical-fosti-fotbalisti-4-03-2012-fb.jpg

Dănuţ Lupu a stârnit foarte multe reacţii, după ce a afirmat că Gică Hagi nu este ”regele” fotbalului românesc, ci Nicolae Dobrin.

Chiar dacă conflictul a părut că s-a stins, Dănuţ Lupu a făcut noi declaraţii în care l-a luat la ţintă pe Gică Hagi. 

Fostul fotbalist susţine că Gică Hagi era cel care făcea selecţia la naţională şi îi chema doar pe fotbaliştii pe care îi prefera fostul decar al României. 

Mai mult decât atât, Dănuţ Lupu a dezvăluit că nici Anghel Iordănescu, selecţionerul de atunci al României, nu ”îndrăznea” să se opună dorinţelor lui Gică Hagi. 

”El decidea şi la ce filme să ne uităm. Anghel Iordăneascu îl lăsa să facă ce voia. Păi, era normal?”

”(n.r. adevăraţi lideri) Era Andone la noi, la Dinamo, Michael Klein şi la echipa naţională era Gică Hagi, că în jurul lui... Atâta timp cât faci un program şi îl faci tu, şi iei ce jucători vrei tu la echipa naţională, înseamnă că Hagi, nu Gică Popescu, era lider.

Ăsta e adevărul. Veneau la echipa naţională jucătorii pe care şi-i dorea el.

La rezultatele pe care le aveam, datorită faptului că era Gică Hagi şi trebuie să recunoaştem juca extraordinar, dar era normal că nu spunea nimeni nimic.

El hotăra şi programul la ce filme să ne uităm şi la ce teatru mergem.

'Nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu) îi spunea ‘Da, Hagi, ce vrei tu’. Ce putea să facă 'nea Puiu pe vremea aia, la ce jucători avea echipa naţională? Nu ştia pe cine să cheme şi acum nu reuşim să strângem 16”, a spus Dănuţ Lupu pentru Fanatik.ro.

mail-share icon Email
viewscnt