Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Dănuţ Lupu se apără după ce a fost condamnat la închisoare: ”Cred că viaţa fiecărui om e mai importantă ca orice!”

Legendele sportului Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

Dănuţ Lupu (56 de ani), fost mijlocaş la Dinamo şi Rapid, a fost condamnat cumulat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus în mod repetat fără permis.

Fostul internaţional român a contestat decizia. Instanţa se va pronunţa din nou pe data 7 iunie, după ce a amânat un verdict de două ori anterior.

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu

Dănuţ Lupu şi-a explicat decizia de încălcare a Legii prin nevoia de a ajunge la spital într-un moment în care se simţea rău şi a considerat că viaţa lui este pusă în pericol.

”Nu ştiu dacă o să pot obţine suspendarea pedepsei, nu pot să vă spun eu lucrul ăsta. De aia sunt avocaţi, nu? Da, în primul rând regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. 

Pur şi simplu mă duceam la spital. Îmi era rău, şi martorii au declarat acelaşi lucru. Acum, ştiţi cum e în viaţă, chiar dacă faci anumite greşeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate… Până la urma urmei e greşeala mea.

Nu aş schimba nimic, pentru că eu cred că viaţa fiecărui om e mai importantă ca orice!”, a declarat Dănuţ Lupu pentru Gândul

Lupu a fost prins conducând în România pe drumurile publice, deşi permisul i-a fost anulat pe 30 aprilie 2001, când fostul internaţional român a fost surprins la volan după ce consumase băuturi alcoolice.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri