Ultima oră
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin

Darius Olaru ar putea ajunge la Glasgow Rangers. ”Poate avea un impact decisiv în ultima treime”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20819692/1/darius-olaru.jpg

Darius Olaru ar putea ajunge la Glasgow Rangers, formaţie la care evoluează Ianis Hagi. Mutarea s-ar putea concretiza, dacă scoţienii l-ar vinde pe Fashion Sakala (25 de ani).

Atacantul din Zambia este dorit în Premier League, de cei de la Burnley. Suma de transfer pentru Olaru ar putea reprezenta o nouă lovitură financiară pentru FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că doreşte 6 milioane de euro.

”Darius Olaru a avut un start greoi în 2022/2023, cu o singură pasă decisivă în 5 meciuri de campionat, dar cifrele sale din sezonul trecut arată că are potenţialul de a fi o achiziţie excelentă.

Precum De Bruyne, care are 123 de pase decisive în 309 de meciuri pentru Manchester City, Olaru este un mijlocaş care are calitatea de a crea ocazii. În sezonul trecut, internaţionalul român a marcat 6 goluri şi a oferit 12 pase decisive pentru FCSB, în toate competiţiile, demonstrând că poate avea un impact decisiv în ultima treime.

Olaru are potenţialul de a veni pe Ibrox şi de a fi o adevărată ameninţare în ofensivă. Astfel, plecarea lui Sakala nu ar lăsa o ‘gaură’ în atac”
, scriu cei de la Footballfancast.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele