Ultima oră
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 1-1. ”Câinii” ratează o victorie ce părea facilă VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 1-1. ”Câinii” ratează o victorie ce părea facilă
VIDEO | Sheffield - Burnley 1-4. Oaspeţii câştigă duelul suferinţei şi speră la salvarea de la retrogradare VIDEO | Sheffield - Burnley 1-4. Oaspeţii câştigă duelul suferinţei şi speră la salvarea de la retrogradare
George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială

Darius Olaru şi-a anunţat apropiaţii că rămâne la FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 31 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20798054/1/fcsb-saburtalo-tbilisi-preliminarii-conference-league-28-07-2022.jpg

Darius Olaru, unul dintre cei mai constanţi fotbalişti în evoluţiii bune de la FCSB, va rămâne, cel mai probabil, în tabăra ”roş-albastră” la finalul perioadei curente de mercato.

Vânzarea lui Florin Tănase cu o sumă în jurul a cel puţin 3 milioane de euro şi scăparea implicită de salariul lunar al acestuia de 30.000 de euro l-au făcut pe Gigi Becali să se răzgândească în privinţa transferului mijlocaşului Olaru.

În acelaşi timp, omul de afaceri a reînceput să spere că echipa sa poate câştiga titlul de campioană în Superligă, după ce FCSB a învins Saburtalo, scor 4-2, şi s-a calificat în turul al III-lea din preliminariile Conference League, unde îi va înfrunta pe slovacii de la Dunajska Streda.

Şi Darius Olaru vrea să rămână la FCSB

Mai mult decât atât, Becali chiar are încredere în noul său antrenor, Nicolae Dică, iar socotelile sale recent afirmate în spaţiul public cu privire la retragerea din fotbal sunt, din nou, de domeniul trecutului.

“Sunt şanse unu la sută să se mai facă.”, este concluzia transmisă de Darius Olaru persoanelor de care se simte apropiat, potrivit Fanatik.

În plus, nici Olaru nu este deranjat de faptul că transferul său în zona arabă nu se va concretiza. Mijlocaşul central în vârstă de 24 de ani şi-ar dori mai degrabă să evolueze într-unul dintre campionatele de top din Vest, mai ales ţinând cont de prestaţiile sale convingătoare din ultimul an.

17 goluri şi 17 pase de gol a bifat Darius Olaru în tricoul ”roş-albastru”. Olaru, care a evoluat de 6 ori şi pentru naţionala României, a jucat pentru FCSB în 88 de partide oficiale până acum.

Cu o cotă de piaţă estimată de Transfermarkt la 5,5 milioane de euro, Darius Olaru este cel mai scump fotbalist din primul eşalon al fotbalului românesc. Aceeaşi cotă o are şi Florin Tănase, însă transferul acestuia în Arabia Saudită sau China este, în acest moment, doar o chestiune de timp.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele