Ultima oră
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”

Darren Cahill l-a „tăvălit” pe Novak Djokovic, pentru ce s-a întâmplat în Australia: „A fost o mizerie de la început!”

Tenis Publicat de Răzvan Cîrceag pe 21 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20565051/1/cah-hal.jpg

Darren Cahill, unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori din lumea tenisului, nu a avut cuvinte tocmai frumoase de adresat când a vorbit despre scandalul dintre Novak Djokovic şi Australia. 

„Am urât scutirea pe care a avut-o, pentru că eu cred că acea scutire este cu adevărat pentru oamenii care doresc să se vaccineze şi nu se pot vaccina pentru că au avut Covid. Novak nu a vrut niciodată să se vaccineze, aşa că am urât această dispensă specială.  

Dacă ai o problemă medicală acută sau ceva care te împiedică să te vaccinezi, nicio problemă, dar nu mi-a plăcut această poveste de la început. A fost o mizerie de la început şi apoi totul a devenit din ce în ce mai rău.  

Cred că o mare responsabilitate pentru tot ceea ce s-a întâmplat îi revine consiliului de conducere al Tennis Australia”, a declarat Cahill, potrivit Eurosport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele