Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Dat de gol de liderul fanilor? Antrenorul aflat în pole-position pentru banca FCSB-ului: "Din informaţiile mele, el va fi antrenor"

FCSB Publicat pe 17 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20922938/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-6-11-2022-2.jpg


Dacă la nivel puhlic conducerea FCSB-ului vorbeşte despre iminenta numire a unui antrenor în adevăratul sens al cuvântului, Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, iese în faţă cu o altă variantă.
 
El susţine că strategia lui Gigi Becali este de a-l numi, de fapt, pe Mihai Pintilii în funcţia de antrenor principal, chiar dacă fostul mijlocaş nu are licenţa PRO. Mustaţă anunţă răspicat că, potrivit informaţiilor sale, Pintilii va prelua rolul atât de căutat de la FCSB:
 
"Din informaţiile mele, Mihai Pintilii va fi noul antrenor după perioada asta de interimat. Ştiu şi eu mai multe de acolo de prin interior, dar ce pot să vă zic este că Pintilii va avea toată susţinerea noastră. Şi noi ni-l dorim, mai ales că tot vestiarul este cu el. S-a văzut clar acest lucru.
 
Este foarte important că jucătorii ţin foarte mult la el, iar la aceea şedinţă în care am fost şi noi prezenţi, mă refer înainte de meciul cu Rapid, le-am spus la jucători că dacă vor ca Pintilii să devină antrenorul lor, atunci să tragă tare şi să bată Rapidul. Şi asta au făcut. Au câşigat apoi şi la Craiova şi se vede clar că jucătorii îl vor pe Pintilii.
 
Au jucat şi pentru acest lucru. O să vină din club şi un om cu licenţa Pro şi se va rezolva şi această problemă. Vă repet: Mihai Pintilii va avea toată susţinerea noastră!", a spus Mustaţă, pentru ProSport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele