Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

David Croitoru pleacă şi el de la FCU Craiova, după ce tatăl său şi-a reziliat contractul

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 14 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20888235/1/cro.jpg

David Croitoru (19 ani) nu va continua la FCU Craiova, după ce tătăl său, tehnicianul Marius Croitoru şi-a reziliat contractul.

”A venit momentul să ne despărţim după câteva luni, dar vrea să vă mulţumesc pentru tot.

M-am simţit foarte bine alături de voi, suporterii minunaţi ai echipei. Vă urez multă baftă, leilor”, a postat David Croitoru pe pagina sa de Instagram.

  • Tânărul fotbalist are un singur meci pentru olteni, în Cupa României.

Croitoru, "curtat" deja după despărţirea de FC U Craiova: "Nu e exclus să am o discuţie cu el zilele viitoare"

Plecarea lui Marius Croitoru (42 de ani) de la FC U Craiova îl face pe Valeriu Iftime să se gândească din nou la o posibilă colaborare cu fostul său antrenor. Patronul lui FC Botoşani va avea o discuţie amicală cu Croitoru zilele viitoare, în contextul în care presiunea resimţită de Mihai Teja e din ce în ce mai mare.

Iftime şi Croitoru s-au despărţit din cauza unor neînţelegeri, dar mandatul tehnicianului pe banca lui FC U Craiova a fost unul mai scurt decât se aştepta toată lumea. Acum, fostul mijlocaş e din nou liber de contract, iar Iftime va încerca să aibă o discuţie prietenească:
 
"Nu am vorbit cu el, dar sunt împăcat cu el. Ştiu că a plecat de la Craiova, nu e deloc exclus să am discuţie cu el zilele viitoare. Dar nu neapărat să-l aduc la mine, pur şi simplu să aud ce face", a declarat Iftime, pentru Pro Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri