Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

David Maftei a impresionat la CSA Steaua şi face pasul către Superliga

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21602894/1/maftei.png

Fundaşul David Maftei (19 ani) face pasul către Superliga, după ce a avut un sezon foarte bun la CSA Steaua, în eşalonul secund.

Tânărul jucător va reveni la Farul Constanţa, de unde a fost cedat împrumut la ”militari”. Se pare că Gică Hagi are de gând să se bazeze pe serviciile sale.

”E o nebunie, am auzit că aş renunţa la Maftei, a fost cel mai bun jucător în acest sezon, nu eram nebun să renunţ la el.

Băiatul e jucătorul Farului, a fost chemat la reunirea lotului, mi-a spus că vrea să joace în Liga 1, sunt şanse mari să rămână acolo, dacă nu la Farul, la altă echipă cu care a discutat”, a declarat Daniel Opriţa, la Steaua TV.

  • 4 goluri în 24 de apariţii în acest sezon al ligii secunde a reuşit Maftei.

Soluţie pentru a-l înlocui pe Kiki

Contractul fundaşului stânga David Kiki cu formaţia Farul Constanţa a expirat la finalul sezonului recent încheiat.

David Kiki a evoluat în 74 de partide în toate competiţiile pentru Farul în stagiunea curentă. El a fost unul din jucătorii de bază în echipa care câştiga titlul în sezonul 2022-2023.

Fotbalistul din Benin va fi înreigmentat de FCSB, unde se va lupta pentru postul de titular cu Risto Radunovic.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele