adplus-dvertising
Ultima oră
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”
Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli

David Popovici, discurs plin de modestie, demn de un mare campion. ”Nu e suficient să fiu doar rapid, trebuie să fiu calculat, echilibrat”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe luni, 21:13
mail-share icon Email

David Popovici a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de Înot de la Budapesta. La doar 17 ani, acesta a triumfat în proba de 200 de metri liber! Este primul înotător român care ia aurul într-o astfel de competiţie.

Sportivul nostru a terminat cursa cu timpul de 1:43,21 şi a corectat recordul mondial al juniorilor, pe care tot el l-a bătut duminică.

Popovici a avut un discurs plin de modestie la plecarea către Budapesta, în urmă cu patru zile. Acesta a explicat că îşi doreşte să fie cât mai aproape de podium.

"Nu ştiu exact ce aşteptări am, însă ştiu că o să fie un concurs extrem de putrernic, la fel de puternic precum au fost şi Jocurile Olimpice. De abia aştept să concurez alături de Robert Glinţă şi să reprezentăm România

Nu e suficient să fiu doar rapid, trebuie să fiu calculat, echilibrat şi trebuie să avem o strategie de cursă inteligenţă, pe care să o discutăm înainte.

Să fiu cât mai aproape de o medalie şi să începem sezonul competiţional din vara asta, care este foarte greu, să-l incepem cu bine.

(n.r. - Ce ar însemna o clasare pe podium?) Ar însemnna să mă apropii de visul meu de a deveni cel mai bun din lume. Sunt sigur că dacă aş deveni campion mondial, nu mă voi putea opri acolo şi aş vrea să depăşesc chiar şi acea treaptă"
, a spus Popovici, înainte de plecarea la Budapesta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele