Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21410043/1/facebook-david-popovici.jpg

David Popovici a declarat, luni, că pentru el este foarte important faptul că la Otopeni vor avea loc Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt şi a subliniat că pentru el este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil de viaţă sănătos.

“Faptul că această competiţie se organizează atât de aproape de casă este o oportunitate grozavă de a arăta publicului un show grozav. Ne vom distra. Sincer să fiu, singurul lucru şi cel mai bun lucru pe care pot să îl fac pentru acest sport este să fiu bun, să înspir copii. Atâta timp cât pot inspira copii şi pot promova un stil de viaţă sănătos mă simt bine. Este un concurs foarte important pentru mine. Mie îmi place mai mult să înot într-un bazin lung, dar este o ocazie foarte bună să ne perfecţionăm. Vreau să le urez succes colegilor mei şi tuturor participanţilor”, a declarat David Popovici, într-o conferinţă de presă.

Şi pentru Vlad Stancu este o bucurie că o astfel de competiţie se va desfăşura în România.  “Este o mare bucurie, pentru că o asemenea competiţie cu renume se va desfăşura în România. Va fi un fel de pregătire, de provocare, să mă lupt cu cei mai mari şi de-abia aştept. Este un bazin foarte bun, foarte tare. Va fi spectacol cu mai multe ţări, fanii mai multor ţări vor face să fie o nebunie în tribune. Nu mă gândesc la medalii, vreau să am timpi mai buni decât la Naţioanale. Mă bucur că o să am cu cine să mă întrec. Voi avea adversari foarte puternici. Veniţi să ne susţineţi, avem nevoie”, a afirmat el.

Lotul României pentru Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni:

David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Diana Stigher, Ioana Ştirbu, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Aissia Prisecariu, Andrei Ungur, Brigitta Vass, Mihai Gergely, Daniel Nicuşan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Maysa Raţiu, Anastasia Bako, Daria Silişteanu, Alexandru Stoica.

Antrenori: Adrian Rădulescu, Iulia Becheru, Andrei Pinticanu, Radu Claudiu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe, Mircea Purcaru, Cătălin Ungur.

Antrenor federal: Silviu Anastase.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, de la Otopeni, este organizat de către Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics, şi va avea loc în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Nataţie Otopeni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele