Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Dawa se umple de bani la FCSB. Ce salariu şi primă la semnătură i-a oferit Gigi Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20750631/1/dawa.jpg

FCSB a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile fotbalistului Joyskim Dawa, ultima dată component al FC Botoşani.

Dawa, în vârstă de 26 de ani, va purta la FCSB tricoul cu numărul 5.

Camerunezul va avea un salariu lunar de 14.000 de euro la FCSB, la care se adaugă o primă pentru calificarea în grupele Conference League. De asemenea, la semnătură, fotbalistul a primit din partea lui Becali un bonus de 30.000 de euro, informează Gazeta Sporturilor.

Joyskim Aurelien Dawa Tchakonte s-a născut la 9 aprilie 1996, în Colombes, Franţa. A început fotbalul la US Avranches (Franţa), AS Monaco B (Franţa), Gil Vicente (Portugalia), FK Mariupol (Ucraina) sau Valmiera (Letonia) înainte de a semna, pe 1 august 2021, cu Fotbal Club Botoşani. A evoluat, în sezonul 2021-2022, în 31 de partide pentru moldoveni şi a înscris de 4 ori.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele