Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Dawa şi Ngezana, ca Stan şi Bran! Fundaşii FCSB-ului, luaţi peste picior după derby-ul cu Rapid ǀ EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 5 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21373263/1/ngezana-dawa-1.jpg

Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana au fost jucătorii luaţi la rost după ce FCSB a cedat în faţa Rapidului, scor 1-2. Cei doi fundaşi centrali au fost aspru criticaţi în urma derby-ului de pe Arena Naţională, iar Nana Falemi a fost printre contestatarii duri.

Fost fundaş la FCSB, Falemi a declarat că, la golul doi al Rapidului, marcat de Paul Iacob, Dawa şi Ngezana ”s-au marcat reciproc”, iar fotbalistul lui Bergodi, fără om lângă el, l-a executat fără probleme pe Târnovanu.

Dawa l-a marcat pe Ngezana. S-au marcat unul pe altul, lipsă de organizare! E super elementară faza, dar ei nu au jucat împreună, se vede asta într-un derby, se văd toate micile probleme. Dawa nu e obişnuit să conducă apărarea, Ngezana nu e obişnuit să conducă apărarea.

I-ai pus pe amândoi şi nu au luat decizia potrivită”, a spus Nana Falemi în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Nana Falemi s-a amuzat pe seama lui Dawa, după FCSB – Rapid

FCSB a cedat cu 1-2 în faţa Rapidului, iar fundaşii centrali Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana au făcut mari greşeli. Erori individuale care au facilitat victoria giuleştenilor, iar Nana Falemi a avut chiar un discurs dur la adresa celor doi.

Dawa a fost caracterizat într-o notă amuzantă de Nana Falemi, care a declarat, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că nu ştie să se apere. Din punctul de vedere al lui Falemi, fundaşul FCSB-ului a lăsat multe spaţii şi a fost permisiv în duelurile cu adversarii lui.

Dawa se apără foarte, foarte rău, cu mâinile la spate! Mai avea un pic şi, dacă îi dădeai telefonul, făcea poză, să posteze pe Instagram. În prima repriză, Rapid nu a intrat deloc în careul nostru (n.r. – se referă la FCSB). Noi am dominat.

Am spus de la bun început, dacă Florinel Coman joacă bine, Steaua (n.r. - FCSB) joacă bine”, a spus Nana Falemi în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele