Ultima oră
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare

DDB, susţinere necondiţionată pentru Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Mesajul suporterilor: „Fără voi, fotbalul nu ar exista nici pe computer”

Dinamo Publicat pe 13 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20635667/1/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-26-02-2022-4.jpg

Pentru Dinamo începe play-out-ul şi implicit o misiune extrem de dificilă de a se salva de la retrogradare. Suporterii care fac parte din programul „Doar Dinamo Bucureşti” au publicat un mesaj manifest pentru susţinerea fotbaliştilor, înainte de startul play-out-ului. 

Dinamo dă piept cu Rapid în prima etapă, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro, de la 20:30, în aceaestă seară. 

„Aici e Dinamo! Aici e DDB! Mesaj pentru jucători. Sunt zile în care pe paginile noastre vorbim mai mult despre antrenori, program, legende, acţionari şi management. Asta poate crea senzaţia că uităm de voi, jucătorii. Niciodată!

Fără voi, acţionarii ar investi în domenii care nu oferă genul de emoţii după care tânjesc. Fără voi, suporterii ar aplauda un dreptunghi de iarbă tunsă magnific. Fără voi, sponsorii ar plăti doar pentru a da numele unui stadion degeaba. Fără voi, televiziunile ar transmite imaginile în buclă şi telespectatorii şi-ar face cruce. Fără voi, fotbalul nu ar exista nici măcar pe computer.

Voi sunteţi actorii principali în această piesă. Tot ce trebuie să faceţi este să vă interpretaţi rolurile cât de bine puteţi. Legătura dintre jucători şi suporteri e specială şi aşa ne dorim să rămână! Fotbalul este un sport de echipă, însă cât de bună este echipa depinde de fiecare în parte.

Aveţi un nou antrenor, cu care debutaţi în play out, unde veţi avea bătălii grele de dus. Ne veţi avea şi pe noi în tribune, însă nu chiar de mâine. Timp de alte schimbări nu mai există. La şedinţa tehnică, uitaţi-vă la cel aflat în faţa voastră, apoi pe bancă, în stânga şi în dreapta fiecăruia! Ăia sunteţi toţi şi trebuie să o scoateţi la capăt! Respectaţi-vă pe voi înşivă! Respectaţi-vă colegii! Respectaţi-vă antrenorul!

Buni, răi, înalţi, scunzi, mai tineri sau la apusul carierei, purtaţi tricoul lui Dinamo, aşa că sunteţi ai noştri! La final, fie ne vom bucura împreună, pentru că aţi reuşit să salvaţi sezonul, fie ne vom bucura împreună, pentru că aţi reuşit să salvaţi sezonul! Avem încredere în voi, băieţi! Respectaţi-vă meseria şi contractele! Daţi tot ce puteţi pentru noi şi Dinamo”, au transmis reprezentanţii DDB.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele