Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

”De ce credeţi că tot urlă”. Gigi Becali a reacţionat, după ce CSA Steaua a rămas fără drept de promovare„

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21213935/1/becali.jpg

CSA Steaua rămâne blocată în Liga 2. Vasile Dîncu a solicitat Senatului României retragerea acelei iniţiative legislative de modificare a Legi a Sportului, care i-ar fi putut ajuta pe ”militari”.

Cei de la Steaua sunt o echipă de drept public, iar pentru a avea drept de joc în Superliga, ar trebui să se asocieze cu un privat. O altă soluţie ar fi un câştig de cauza la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, însă deocamdată nu s-a înaintat acest demers.

Gigi Becali a comentat situaţia în care se află marea rivală şi a făcut din nou trimitere la juristul Florin Talpan.

”Şi staţi să vedeţi că ăştia de la CSA nu se pot asocia cu niciun privat. De ce credeţi că tot urlă Talpan? Ştie el ce ştie, dar el e de pe altă lume. Marca Steaua este a unităţii militare. Nu au cum să o asocieze. A, o pot asocia doar prin Hotărâre de Guvern sau licitaţie. Ei nici patrimoniul nu îl pot da, că e patrimoniu public, lot, jucători, etc, etc. Ei nu se pot asocia cu un privat.

Nu există niciun model în cazul lor să facă ei asociaţie cu un privat. Nu există legea parteneriatului public cu privat”
, a declarat Becali, pentru Pro Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele