Ultima oră
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m

De ce nu a plătit FCSB banii datoraţi Botoşaniului pentru Moruţan. Explicaţia lui MM Stoica

FCSB Publicat pe 3 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20589719/2/mor-galata.jpg

Olimpiu Moruţan s-a transferat de la FCSB la Galatasaray pentru o sumă ce va ajuge la 4,7 milioane de euro, însă nu toţi banii vor intra în conturile lui Gigi Becali. FC Botoşani a păstrat 9% din drepturile federative ale jucătorului în momentul în care l-a cedat la FCSB, iar formaţia patronată de Valeriu Iftime aşteaptă în continuare să-şi primească "partea".

Valeriu Iftime l-a acuzat pe Gigi Becali că încearcă să "dribleze" contractul iniţial, însă FCSB a venit cu clarificări prin vocea lui MM Stoica. Acesta a precizat că Botoşani va încasa suma cuvenită, însă după ce roş-albaştrii vor primi banii de la Galatasaray.

”Nu se poate achita un procent din vânzarea unui jucător până nu primeşti banii. Moruţan s-a vândut în tranşe, când se vor lua tranşele, Botoşani va primi banii. A fost o sumă fixă şi un bonus care s-a bifat, că a jucat 15 jocuri”, a spus MM Stoica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele