Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

De ce nu a plătit FCSB banii datoraţi Botoşaniului pentru Moruţan. Explicaţia lui MM Stoica

FCSB Publicat pe 3 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20589719/2/mor-galata.jpg

Olimpiu Moruţan s-a transferat de la FCSB la Galatasaray pentru o sumă ce va ajuge la 4,7 milioane de euro, însă nu toţi banii vor intra în conturile lui Gigi Becali. FC Botoşani a păstrat 9% din drepturile federative ale jucătorului în momentul în care l-a cedat la FCSB, iar formaţia patronată de Valeriu Iftime aşteaptă în continuare să-şi primească "partea".

Valeriu Iftime l-a acuzat pe Gigi Becali că încearcă să "dribleze" contractul iniţial, însă FCSB a venit cu clarificări prin vocea lui MM Stoica. Acesta a precizat că Botoşani va încasa suma cuvenită, însă după ce roş-albaştrii vor primi banii de la Galatasaray.

”Nu se poate achita un procent din vânzarea unui jucător până nu primeşti banii. Moruţan s-a vândut în tranşe, când se vor lua tranşele, Botoşani va primi banii. A fost o sumă fixă şi un bonus care s-a bifat, că a jucat 15 jocuri”, a spus MM Stoica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele