Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

De ce nu joacă Konoplyanka? Preşedintele lui Cristi Balaj a lămurit situaţia

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21328914/1/kono.jpg

Yevgen Konoplyanka (33 de ani) a prins foarte puţine minute de când a venit la CFR Cluj, iar la meciul cu Rapid de luni nu a fost inclus în lot.

Cristi Balaj a explicat că ucraineanul cu cel mai bun CV din Superliga are probleme de ordin medical şi este în proces de recuperare.

”Konoplyanka nu a fost în lot pentru că a avut anumite probleme medicale. S-a decis să facă recuperarea. La fotbal jucătorii se mai şi accidentează. Încă este la noi.”, a explicat Balaj, pentru Fanatik.

Yevgen Konoplyanka are planuri mari la fosta campioană a României, CFR Cluj. Extrema stângă în vârstă de 33 de ani îşi propune să înscrie cât mai multe goluri şi să furnizeze cât mai multe pase de gol pentru a putea juca alături de Ucraina la EURO 2024.

Într-un interviu acordat prezentatorului emisiunii Fotbal Show, Vlad Măcicăşan, Konoplyanka s-a arătat încrezător că Ucraina o poate învinge, pe teren propriu, pe Anglia, un rezultat care ar transforma-o în favorită la locul 2 într-o grupă din care mai fac parte Italia, Macedonia de Nord şi Malta.

Yevgen Konoplyanka promite spectacol la CFR Cluj

”Mi-ar plăcea să spun că fiecare meci. Acum înţeleg, fiecare meci a fost important, important. Îmi amintesc, încerc să îmi amintesc fiecare meci. Chiar şi dacă ar fi acum, împotriva oricărei naţionale, aş juca 100 de minute. Nu-mi pasă dacă e un meci amical sau dacă e, ca sâmbătă, împotriva Angliei. Nu îmi pasă. Vreau să revin şi să am din nou acele sentimente. Amintirile mele sunt toate de la aceste meciuri. Câte meciuri am jucat, nu ştiu, să fiu sincer. 80 sau ceva de genul (n.n. - 87), 87? Mi le voi aminti mereu.

(n.n. – dacă îşi aminteşte primul gol pentru echipa naţională) Nu e România? Serios? (n.n. – a fost împotriva României). Cred că în Lviv. A fost 3-2. Marius (n.n. – Bilaşco) m-a întrebat: <<Ai marcat cu România?>>. Nu m-am gândit niciodată câte goluri au fost, cu cine. Acum îmi amintesc. A fost 3-2. A fost în Lviv, era Markevych antrenor. Marius a jucat împotriva mea. De aceea n-a mai jucat după acest meci?

Dacă vrem să ne calificăm în etapa următoare trebuie să câştigăm şi cred în ţara noastră, şi în echipa noastră. Suntem mai puternici pentru că jucăm acasă. Probabil putem să câştigăm. Este părerea mea.

(n.n.- dacă visează să joace cu Ucraina la EURO) Da. Sper. Am început să joc aici. De asta am venit aici. Am început să joc şi voi încerca să marchez sau să dau pase de gol, ca să ajut echipa, să stau mai mult în teren şi să mă întorc la echipa naţională.

(n.n.- dacă Mudryk este cel mai bun jucător din istoria Ucrainei, transferat de Chelsea pentru 70 de milioane de euro) Da, preţul de transfer. Este plăcut, de ce nu? Un club din Ucraina a luat aceşti bani şi sunt foarte fericit.

(n.n. – opinia lui Konoplyanka despre preţurile de transfer actuale) Da, sunt foarte mari. Sunt atât de ridicate, nu m-am aşteptat. Cred că nimeni nu se aştepta. Dar este foarte interesant. Unde este finalul? Poate 1 miliard? Vom vedea.

(n.n. - opinia lui Konoplyanka despre starurile care merg în Saudi Pro League) Cred că este decizia lor. Dacă ei preferă să meargă acolo, de ce nu?

(n.n. – jucătorii aleg banii în locul fotbalului) Nu. De ce? Pentru mine, de exemplu, e şi interesant să văd cum e fotbalul acolo sau în China, sau în Japonia. Nu ştiu. Şi aici în România am vrut să văd cum e aici. Pentru unii este vorba de bani, sigur. Am citit înainte un interviu cu Henderson de la Liverpool (n.n.- Al-Ettifaq, în prezent). A spus că a mers în Arabia Saudită nu pentru bani. Eu îl cred. De ce nu? Poate că îi place mult campionatul din Arabia Saudită. Nu ştiu?”, a declarat Yevgen Konoplyanka în exclusivitate pentru Prima Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele