Ultima oră
"Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift". Motivul pentru care Mihai Stoica a recurs la un gest extrem "Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift". Motivul pentru care Mihai Stoica a recurs la un gest extrem
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

De ce nu poate Barcelona să îl înregistreze pe Jules Kounde

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20828216/1/profimedia-0714399262.jpg

Barcelona s-a întărit serios în această vară şi vrea să redevină o forţă a Europei. Catalanii au adus mulţi jucători noi la echipă, dar au probleme în a-l înregistra pe unul dintre ei.

Este vorba despre Jules Kounde, adus de la Sevilla, în schimbul a 50 de milioane de euro, dar pe care, Barcelona nu poate să îl înregistreze în LaLiga din cauza masei salariale. Aceeaşi problemă au avut-o şi cu Andreas Christensen, Franck Kessie, Robert Lewandowski, Raphinha, Ousmane Dembele şi Sergi Roberto, dar pe aceştia au reuşit să îi înregistreze până la urmă.

Xavi este şi el deranjat de faptul că nu poate să îl folosească pe Kounde.

”Asta e situaţia prin care trecem. Toţi încearcă să facă ce e mai bine pentru viitor, nu mă deranjează asta. Ce mă deranjează este că nu pot să îl folosesc pe Joules Kounde. Se antrenează foarte bine, dacă ar fi fost înregistrat, astăzi l-aş fi folosit”, a spus Xavi Hernandez după victoria cu Real Sociedad.

Care este soluţia ca Jules Kounde să poată juca în LaLiga

Conform cotidianului as.com, Barcelona trebuie să elibereze din masa salarială 20 de milioane de euro, pentru a putea să îl înregistreze pe apărătorul francez. Clubul catalan i-a anunţat pe oficialii LaLiga că se va despărţi de nişte jucători în perioada următoare. 

Oficialii Barcelonei trebuie să grăbească înscriera lui Kounde deoarece acesta are o clauză în contract conform căreia poate părăsi echipa, dacă nu este înregistrat până pe 1 septembrie.

 

  

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele