adplus-dvertising
Ultima oră
LIVE VIDEO | West Ham - Manchester City, în direct pe Prima Sport 1. A început prima repriză! LIVE VIDEO | West Ham - Manchester City, în direct pe Prima Sport 1. A început prima repriză!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - CFR Cluj 0-0, pe Prima Sport 2 şi pe PrimaPlay.ro. Meciul începe cu o mare ocazie a lui Daniel Popa LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - CFR Cluj 0-0, pe Prima Sport 2 şi pe PrimaPlay.ro. Meciul începe cu o mare ocazie a lui Daniel Popa
Gică Hagi intervine după transferurile lui Boboc şi Radaslavescu la FCSB: ”Nu trebuie să se mire nimeni că Farul vinde jucători, aşa fac şi Barcelona şi Real Madrid” 

Gică Hagi intervine după transferurile lui Boboc şi Radaslavescu la FCSB: ”Nu trebuie să se mire nimeni că Farul vinde jucători, aşa fac şi Barcelona şi Real Madrid”
Gică Hagi, despre planurile de viitor de la Farul: ”Îmi doresc ca la Constanţa să fie un club foarte mare, care să câştige campionatul. Când o să fie acest lucru? Nu ştiu”
Gică Hagi, despre planurile de viitor de la Farul: ”Îmi doresc ca la Constanţa să fie un club foarte mare, care să câştige campionatul. Când o să fie acest lucru? Nu ştiu”
VIDEO | Manchester United  - Brighton 1-2. ”Diavolii roşii” fac o partidă slabă şi încep sezonul cu o înfrângere VIDEO | Manchester United - Brighton 1-2. ”Diavolii roşii” fac o partidă slabă şi încep sezonul cu o înfrângere
VIDEO ǀ Sepsi – UTA 0-0. Egal fără multe ocazii mari în primul meci al zilei în SuperLiga VIDEO ǀ Sepsi – UTA 0-0. Egal fără multe ocazii mari în primul meci al zilei în SuperLiga

De ce Sika şi Adeplast sunt “Mai puternice împreună”?

Noutăți Publicat pe 27 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20792126/1/poza-articol-sport.jpg

Cu Adeplast ai făcut întotdeauna cea mai inteligentă alegere, iar cu Sika ai ales întotdeauna cele mai bune soluţii, de la fundaţie până la acoperiş. De acum, însă, vei avea de făcut o singură alegere: să construieşti o relaţie bazată pe încredere cu cele două branduri. Şi asta pentru că Sika şi Adeplast sunt acum o echipă care îţi oferă cele mai bune şi de încredere soluţii pentru proiectele tale.

Sika a preluat compania Adeplast în urmă cu doi ani, iar acum cele două companii au devenit mai puternice împreună, oferind clienţilor soluţii dintr-un portofoliu comun cu peste 1300 de produse dedicate tuturor fazelor unei construcţii, de la fundaţie, la acoperiş, atât pentru sectorul rezidenţial, cât şi pentru cel industrial sau pentru categoria Do-It-Yourself şi renovări.

Caută produsele Adeplast cu noul ambalaj Sika!

Cele două companii au demarat campania “Mai puternici împreună!”. O parte importantă a acestei campanii este marcată şi prin schimbarea ambalajelor la produsele Adeplast în culorile brandului Sika. Astfel, poţi achiziţiona deja din magazine o parte din produsele Adeplast, cu noul ambalaj.

Dacă alegi produsele Adeplast trebuie să ştii că acestea au în spate 30 de ani de dezvoltare tehnologică la cel mai înalt nivel, pe patru platforme industriale la Oradea, Ploieşti, Craiova şi Roman. Capacităţile de producţie anuale sunt uriaşe şi arată astfel în cifre: 1.6 milioane tone de mortare, 3.3 milioane metri cubi de polistiren şi peste 50.000 tone de vopsele şi tencuieli decorative.

O altă informaţie interesantă este că, împreună cu Adeplast, Sika România devine unul dintre cei mai importanţi producători din România care integrează tehnologii şi produse dedicate tuturor fazelor unei construcţii, de orice tip şi dimensiune.

Sika România este subsidiară a concernului elveţian Sika AG, fondat în 1910 Baar Elvetia.  Sika este prezentă pe piaţa din România din 2002. În toată această perioadă compania a cunoscut mai multe etape de dezvoltare atât prin construcţii proprii de fabrici cât şi prin  achiziţii locale: 2019 – Arcon membrane, principalul producător de membrane bituminoase din România; 2020 – Adeplast SA, lider consacrat în producţia unei game lărgite de mortare pentru construcţii şi izolaţii termice (EPS).

Sika este lider global în producţia de materiale chimice specializate, are o poziţie de top pe piaţa dezvoltării şi producţiei de sisteme şi produse de etanşare, lipire, amortizare, consolidare şi protecţie utilizate în sectorul construcţiilor şi în industria auto. Grupul elveţian are filiale în 101 ţări din întreaga lume şi deţine peste 300 de unităţi de producţie. Cei peste 27.000 de angajaţi au generat în 2021 o cifrã de afaceri de 9,3 miliarde de franci elveţieni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele