Ultima oră
Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”

"De cel puţin 10 ori m-a întrebat dacă mai poate juca fotbal. E greu de descris ce vedeam în ochii lui." Detalii cutremurătoare despre starea lui Dragoş Iancu | VIDEO EXCLUSIV

Hermannstadt Publicat de Tudor Moisa pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21325793/2/petrolul-ploiesti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-24-09-2023.jpg

Dani Coman a fost prezent la Spitalul Floreasca, acolo unde este internat Dragoş Iancu, accidentat grav în timpul partidei dintre Petrolul şi Hermannstadt.

Fostul portar a oferit, în cadrul emisiunii Fotbal Show, detalii cutremurătoare despre starea fotbalistului.

Coman a fost vizibil afectat de toată situaţia pe durata apelului telefonic.

"Din păcate, mâine dimineaţă îl vom opera. Mâine dimineaţă vom ştii mai multe lucruri, exact ce are. Cert este că are o fractură deschisă. Va fi o operaţie complicată.

Aici sunt doctori cu suflet. Este sedat, de o jumătate de oră am plecat de la spital. De cel puţin 10 ori m-a întrebat dacă mai poate juca fotbal. 

E greu de descris ce vedeam în ochii lui. Din ce am vorbit cu doctorul Dinu, va juca fotbal în continuare, dar e o operaţie complicată. Sunt ligamentele rupte la gleznă. 

Eu am fost în vestiar la Petrolul şi l-am văzut pe Ţicu cum plângea. Nu a avut intenţie să îl lovească. Chiar suferea Ţicu, dar trebuie să înţelegem că cu astfel de accidentări putem termina cariera. Putem nu termina cariera, putem termina viaţa unui om." a spus Dani Coman.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele