Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

De cine depinde cu adevărat venirea lui Florin Niţă la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 2 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20760991/1/rps5431.jpg

Antrenorul campioanei, Dan Petrescu, îşi doreşte să îşi asigure postul de portar cu nimeni altul decât titularul naţionalei României, Florin Niţă (34 de ani), legitimat în prezent la Sparta Praga.

Nemulţumit de statutul de rezervă şi intrat in dizgraţia conducerii formaţiei din capitala Cehiei, după ce a reclamat public că este discriminat la Sparta, Niţă ar fi tentat să accepte o ofertă din partea celor de la CFR Cluj, în ciuda trecutului său în tricoul marii rivale a ardelenilor, FCSB.

ProSport notează că de transferul goalkeeper-ului depinde doar un singur lucru: acceptul soţiei sale Laura, cu care Florin Niţă se consultă întotdeauna, atunci când ia o decizie pentru viitorul său. Sursa citată precizează chiar că soţia lui Niţă îl ajută în chestiunile mai complexe, portarul fiind concentrat mai mult pe latura sportivă.

19 selecţii are Florin Niţă pentru naţionala României. El a câştigat de două ori Liga 1, de două ori Cupa Ligii 1 şi o singură dată Cupa României alături de FCSB. În palmaresul său se mai numără şi o Cupă a Cehiei cu Sparta Praga. Individual, Niţă a fost ales fotbalistul român al anului 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele