Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

De la FCSB la Barcelona? Ce spune Victor Becali despre transferul lui Octavian Popescu

FCSB Publicat pe 12 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20634954/1/oct-2.jpg

Impresarul Victor Becali, văr cu finanţatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, a spus că există posibilitatea ca Octavian Popescu să fie urmărit chiar de către Barcelona.

Agentul a dezvăluit că ”perla” din vestiarul ”roş-albaştrilor” a stârnit deja interesul mai multor echipe din Anglia, însă nu se pune problema ca ”Tavi” să ajungă la AS Roma, deoarece Jose Mourinho are nevoie de certitudini în acest moment.

”Nu sunt prieten cu Laporta! Fratele meu îl cunoaşte de când era avocat. Nu era aşa faimos, a devenit aşa la Barcelona. A fost susţinut de Cruyff, a găsit persoana potrivită.

Să fim realişti, să vedem dacă avem jucători de un asemenea nivel. Tavi poate să fie urmărit chiar şi de Barcelona, de echipe mari. Au fost interesate şi echipe din Anglia.

Mourinho n-a fost în situaţiile cele mai bune şi atunci de ce să-l mai deranjez pe om? El are nevoie de certitudini, de jucători consacraţi. Noi, deocamdată, n-avem astfel de jucători.”, a declarat Victor Becali pentru ProSport.

Octavian Popescu şi-a trecut în cont pentru FCSB 7 goluri şi 3 pase decisive, în 26 de apariţii, în Casa Liga 1.

1,9 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele