Ultima oră
Lovitură dată de FCSB! Jucătorul va semna pentru un salariu anual de aproape 500.000 de euro Lovitură dată de FCSB! Jucătorul va semna pentru un salariu anual de aproape 500.000 de euro
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume

De la ultimul loc din Serie A, la o formaţie cu pretenţii din Ligue 1! Transferul lui Ionuţ Radu se face chiar ACUM

Ligue 1 Publicat pe 18 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20987005/1/romania-bosnia-hertegovina-liga-natiunilor-26-09-2022-1.jpg

Portarul român Ionuţ Radu (25 de ani) va fi împrumutat de Inter până în vară la Lorient, formaţie aflată pe locul 7 în Ligue 1.

În aceste momente, Inter şi Lorient negociază ultimele detalii ale împrumutului internaţionalului român, potrivit Tuttomercatoweb.

Înainte să ajungă la Cremonese din Serie A, Ionuţ Radu a avut, în vară, şi opţiunile Saint-Etienne şi Bordeaux. El a preferat să meargă la gruparea nou-promovată pentru că avea garantat locul de titular, pe care l-a pierdut ulterior în favoarea lui Carnesecchi.

Acum, goalkeeper-ul cu două selecţii pentru prima reprezentativă a României a avut la dispoziţie şi varianta Reims, însă a preferat Lorient.

”Au fost şi unele contacte cu Auxerre şi Montpellier, care aveau nevoie şi ele de un goalkeeper, dar Lorient e în net avantaj pentru a-i obţine semnătura. Inter negociază ultimele detalii ale mutării în Ligue 1, Cremonese e un capitol încheiat”, susţine sursa citată.

3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Radu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, care l-a evaluat cel mai mult la 15 milioane de euro în 2019, când evolua sub formă de împrumut pentru Genoa. Tot în 2019, Radu a fost ales cel mai bun fotbalist român al anului.

9 meciuri a jucat Ionuţ Radu în acest sezon din Serie A pentru Cremonese, ultima clasată din campionatul Italiei, înainte să se accidenteze şi să fie înlocuit de Marco Carnesecchi în poarta nou-promovatei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele