Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

De la Universitatea Craiova, direct în liga a doua! Eugen Neagoe a semnat cu o divizionară secundă

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21341318/1/dinamo-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-17-07-2023-2.jpg

Rămas fără echipă după despărţirea de Universitatea Craiova, Eugen Neagoe a semnat cu FC Argeş. Destinaţia este una surprinzătoare, având în vedere că antrenorul declarase recent că a fost în tratative cu mai multe formaţii din Superligă.

FC Argeş este a 13-a echipă antrenată de doljean.

Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iaşi, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj sunt echipele din CV-ul lui Neagoe. De asemenea, tehnicianul a îndeplinit, în trecut, funcţia de antrenor secund la FCSB, Universitatea Craiova, România şi Al-Ittihad.

Retrogradată la finele sezonului trecut, FC Argeş se află abia pe locul 12 în liga a doua, cu 11 puncte după 9 etape. Neagoe va debuta pe 21 octombrie, contra CSM Slatina.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri