Ultima oră
Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii
VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet
Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles” Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles”

De necrezut! Câţi bani a făcut Cristiano Ronaldo în timpul pandemiei, din postări pe Instagram! Messi şi Neymar completează podiumul

Serie A Publicat pe 12 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19388989/1/coppa-italia-lookplus-2.jpg


Starurile din fotbal fac bani şi când stau în casă. E simplu! Trebuie doar să fie activi pe Instagram. Fanii sunt înnebuniţi să-i vadă în afara terenului.

Bătălia dintre Cristiano Ronaldo şi Messi s-a dat şi în pandemie. Cei doi s-au luptat în like-uri. Portughezul e persoana cea mai urmărită din lume. Are 223 de milioane de fani pe Instagram.

Din 4 postări sponsorizate a făcut peste 2 milioane de euro. Messi a fost pe locul doi la câştiguri în izolare. Cu peste 150 de milioane de urmăritori, a scos din postările pe Instagram 1,6 milioane de euro.

Şi, culmea! Argentinianul preferă discreţia. Nu-i place să posteze.

Exact ca în fotbal, Neymar e în spatele lui Ronaldo şi Messi. A făcut 1,5 milioane cât a stat acasă. Deşi s-a retras de mult, David Beckham e încă la modă. A făcut şi el jumătate de milion de euro din postările pe Instagram în perioada izolării. Citeşte şi poveşti pentru copii.

  • Nu rata ştirile Look Sport, în fiecare zi, de la 18:00, pe Look Plus

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele