Ultima oră
Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture
Selecţionerul Edward Iordănescu împlineşte duminică 46 de ani, cu o zi înainte de debutul României la EURO 2024 Selecţionerul Edward Iordănescu împlineşte duminică 46 de ani, cu o zi înainte de debutul României la EURO 2024
Edi Iordănescu este al treilea cel mai tânăr selecţioner de la EURO 2024 Edi Iordănescu este al treilea cel mai tânăr selecţioner de la EURO 2024
LIVE TEXT | Serbia - Anglia, de la 22:00. Cel mai tare duel al zilei la EURO 2024! Echipele probabile LIVE TEXT | Serbia - Anglia, de la 22:00. Cel mai tare duel al zilei la EURO 2024! Echipele probabile
LIVE TEXT | Slovenia - Danemarca, de la 19:00. Meci interesant în grupa C de la EURO 2024! Echipele probabile LIVE TEXT | Slovenia - Danemarca, de la 19:00. Meci interesant în grupa C de la EURO 2024! Echipele probabile
LIVE TEXT | Polonia - Olanda, astăzi, de la ora 16:00! Duel încins în primul meci al zilei LIVE TEXT | Polonia - Olanda, astăzi, de la ora 16:00! Duel încins în primul meci al zilei

De necrezut! Motivul uluitor pentru care Denis Alibec nu a semnat cu FCSB: „E ruşinos”

Superliga Publicat pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21601796/1/farul-constanta-flora-tallinn-uefa-europa-conference-league-10-08-2023-2.jpg

Denis Alibec urmează să ia o decizie cu privire la viitorul său. Acesta cel mai probabil va pleca din Qatar în perioada următoarea pentru câteva zile de vacanţă, iar şansele să revină la Muaither FC, echipa pentru care a evoluat în acest sezon, sunt destul de mici.

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Alibec nu a semnat

Alibec a revenit în România şi se antrenează alături de Farul Constanţa, cel puţin până la reunirea lotului pentru EURO 2024.

Experimentatul atacant era luat în vizorul celor de la FCSB, însă transferul a picat din cauza unui motiv incredibil. Gigi Becali a dezvăluit că acesta şi-a luat gânul de la fostul său jucător din cauză că nu vrea să negocieze cu mama lui Alibec.

„Mi-am luat gândul, am înţeles ca nu îl lasă mama lui. E ruşinos, doar nu vorbim cu mamele jucătorilor. Am înţeles că mama şi bunica lui au plâns când a plecat. Lui îi place să se joace pe calculator.

Nu am zis că e ruşinos să negociezi cu părinţii, e ruşinos să negociez cu mamele jucătorilor. Nu că nu îl lasă, zice că a plâns atunci”, a spus Becali, potrivit Digi Sport.

Totuşi, acesta a revenit după câteva secunde asupra subiectului şi a declarat că îşi doreşte totuşi ca Denis Alibec să ajungă la echipa sa, pentru a avea mai multe opţiuni pentru fiecare post.

„Poate vine şi Alibec, îl avem pe Miculescu, Coman, Băluţă, brazilianul, cum îl cheamă… Luis Phelipe. Vreau să am câte trei jucători pe post, asta vreau să fac”, a mai precizat latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Denis Alibec imediat după partida cu CFR Cluj

 Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat că va cumpăra minim 5-6 jucători din sezonul viitor. Fotbaliştii pe care latifundiarul din Pipera a dezvăluit ca i-a luat în vizor sunt Louis Munteanu, atacantul Farului, şi Denis Alibec, care evoluează în prezent în Qatar.

Imediat după duelul cu CFR Cluj, Gigi Becali a dezvăluit că l-a contacat pe Dennis Alibec prin intermediul lui Florinel Coman. Fostul vârf de la Farul a cerut un salariu de 20.000 de euro lunar pentru a semna, iar finanţatorul „roş-albaştrilor” este de acord cu această condiţie.

„Am vorbit cu el (n.r.- cu Alibec), a zis că are ofertă şi de la Gică (n.r.- Hagi). A vorbit Coman cu el, i-a zis că dacă îi dau 20.000 (n.r.- de euro lunar) vine la noi.

Eu îi dau, acum, dacă nu vrea să vină, să nu vină! O sa aduc 2-3 atacanti, nu ştiu care”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele