Ultima oră
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie

Deac a prefaţat duelul cu Ballkani. ”Cel mai important meci al acestui an”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20907670/1/deac.jpg

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Ballkani, din ultima etapă a grupelor Conference League, este cel mai important din acest an pentru clujeni.

“Cred că este cel mai important meci al acestui an, ţinând cont că am făcut şapte puncte în această grupă şi mâine cu o victorie ne putem califica să fim în primăvara europeană. Cred că ar fi o performanţă foarte mare pentru noi, pentru club şi pentru ţară. Ţinând cont că şi-au şi amânat meciul e clar că au venit cu gândul la victorie. Câteodată e un avantaj când joci fără presiune şi când nu mai ai nimic de pierdut. Şansele noastre de callificare depind de noi”, a spus Deac.

Echipa CFR Cluj va întâlni, joi, pe teren propriu, de la ora 19.45, formaţia Ballkani, în ultima etapă a grupei G a Conference League, În celălalt meci din grupă se întâlnesc, de la aceeaşi oră, Slavia Praga şi Sivasspor.

Lider în clasament este Sivassppor, cu 10 puncte, în timp ce CFR Cluj este pe doi, cu 7 puncte, şi Slavia pe trei, tot cu şapte puncte. Ballkani ocupă ultimul loc, cu patru puncte.

Prima clasată la finalul fazei grupelor se va califica în optimi, iar echipa de pe locul doi va juca în play-off-ul pentru optimi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele