Ultima oră
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai

Debut amânat pentru Andre Pinto la Dinamo. Când va fi apt de joc fundaşul portughez

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20406229/1/andre-pinto.jpg

Fundaşul central portughez Andre Pinto (31 de ani) este cel mai recent transfer făcut de Dinamo. Noua achiziţie nu va putea debuta prea curând, întrucât nu este bine pregătit din punct de vedere fizic.

  • Luni, 27 septembrie, Dinamo joacă în Bănie cu Universitatea Craiova, de la ora 21:00, în etapa a 10-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro.

Dinamo are 6 eşecuri la rând în Liga 1 şi este penultima în clasament, cu doar 6 puncte acumulate.

Andre Almeida Pinto a semnat marţi un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul sezonului competiţional 2021-2022. Fundaşul central a evoluat ultima oară la Farense, în prima ligă a Portugaliei - 12 meciuri şi un gol în sezonul trecut.

Potrivit GSP, Andre Pinto are nevoie de două săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică şi a fi apt de joc.

Andre Pinto va fi prezent la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, sâmbătă, începând cu ora 14:45.

Format la academia clubului FC Porto, Andre Almeida Pinto a evoluat pentru toate loturile naţionale ale Portugaliei, de la U16 la U23, având o selecţie şi pentru prima reprezentativă, în 2015.

10 este numărul echipelor la care a evoluat Andre Almeida Pinto în carieră: FC Porto, Santa Clara, Vitoria Setubal, Portimonense, Olhanense, Panathinaikos, Braga, Sporting Lisabona, Al-Fateh şi Farense.

“Sunt un alt jucător venit să ajute Dinamo în această perioadă dificilă. Mă bucur foarte mult şi sunt recunoscător pentru că pot face parte dintr-un asemenea club istoric! Forza Dinamo”, a spus Andre Pinto, citat de fcdinamo.ro.

4 este numărul cu care Andre Almeida Pinto va juca la Dinamo Bucureşti.

4 trofee are Andre Almeida Pinto în palmares: Cupa Portugaliei cu Braga (2016) şi cu Sporting Lisabona (2019), precum şi Cupa Ligii cu Sporting Lisabona (2018, 2019).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele