Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Debut pentru Rareş Ilie la Maccabi Tel Aviv, într-o înfrângere suferită de gruparea israeliană

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21018122/1/rar.jpg

Rareş Ilie a debutat pentru Maccabi Tel Aviv, într-o înfrângerea a echipei israeliene, scor 2-1, în deplasarea de la Natanya. 

Românul împrumutat de la Nice a intrat pe teren în minutul 62, când scorul era 1-0 pentru gazde, şi a asistat la marcarea celui de-al doilea gol de către Natanya. Maccabi Tel Avivi a reuşit să înscrie în minutul 87, dar nu a mai avut puterea să egaleze. 

Echipa românului se află pe poziţia a treia în campionatul Israelului, la opt puncte de liderul Maccabi Haifa şi la patru de adversara din runda următoare, Hapoel Beer Sheva.

Rareş Ilie, împrumutat de OGC Nice la Maccabi Tel Aviv. "Nu avem nicio îndoială că va aduce un plus semnificativ echipei"

Rareş Ilie a fost împrumutat de OGC Nice la Maccabi Tel Aviv până la finalul acestui sezon.

“Sunt fericit că am venit la Maccabi şi abia aştept să îmi ajut colegii în lupta pentru câştigarea de trofee. Îmi amintesc o atmosferă extraordinară pe stadionul Bloomfield în vară, când am jucat aici cu Nice. Sunt nerăbdător să joc din nou în faţa acelor fani”, a declarat fotbalistul român, după ce a făcut vizita medicală.

Rareş Ilie va purta numărul 11 la Maccabi Tel Aviv.

“Suntem încântaţi că am reuşit să îl aducem pe Ilie la Maccabi, depăşind o concurenţă puternică şi oferte atractive de la cluburi din Europa. Nu avem nicio îndoială că Ilie va aduce un plus semnificativ echipei”, a declarat Barak Itzhaki, conducător al clubului israelian.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele