Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-1, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-0, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-1, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-0, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Debut perfect pentru Laszlo Balint la Universitatea Craiova. ”Mi-a plăcut în primul rând reacţia băieţilor”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20754510/1/balint-craiova.png

Laszlo Balint a debutat la Universitatea Craiova cu o victorie de senzaţie. În cantonamentul din Austria, oltenii au învins cu 4-1 pe Arminia Bielefeld, formaţie ce sezonul trecut a terminat pe 17 (n.r. penultimul) în Bundesliga şi a retrogradat.

Pentru învingătorii au înscris: Ivan '5, Markovic '52 '60 şi Roguljic '79, în timp ce golul de onoare al germanilor a fost semnat de Gabeur '73.

Antrenorul oltenilor a tras concluziile după primul test al verii şi a ţinut să îşi felicite elevii pentru atitudinea de care au dat dovadă.

 

„Un test util, reuşit, mi-a plăcut în primul rând reacţia băieţilor, după primele două săptămâni, în care volumul de muncă a fost foarte mare, starea de oboseală s-a resimţit, dar am regăsit destul de multe din lucrurile pe care le-am antrenat.

Vrem să aducem nişte principii uşor schimbate faţă de ce a fost sezonul trecut, iar acest proces necesită timp, însă vreau să subliniez reacţia băieţilor, una foarte bună. Jocul de astăzi, destul de consistent în multe momente, a coincis cu rezultatul bun de la final, deşi nu ne lăsăm entuziasmaţi de rezultat. Mă bucură interpretarea băieţilor, atitudinea lor, vreau să aibă foame de performanţă şi de aceea e important fiecare meci amical şi fiecare antrenament.

Mă bucur pentru Markovic, că a reuşit o dublă, dar nu numai el a jucat bine, şi ceilalţi băieţi au făcut o risipă de efort, pe o căldură nespecifică zonei, a fost un impediment. Ţin să felicit echipa, dar mai avem mult de muncă. Sper să folosim din plin acest cantonament, în primul rând să implementăm principiile pe care le dorim şi să ne cunoaştem mai bine, folosim discuţiile colective şi individuale, băieţii au fost receptivi, este un grup bun”, a spus Balint, la finalul partidei cu echipa germană.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri