Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

Decizia luată de arbitrii din Superliga! Proteste împotriva lui Gigi Becali înainte de toate meciurile din etapa a 8-a

Superliga Publicat pe 10 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21120633/1/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-31-10-2022-4.jpg

Gigi Becali a a avut o remarcă nepotrivită la adresa arbitrei Iuliana Dumetrescu, care s-a aflat la centrul partidei FC Voluntari - CS Mioveni. Arbitrii din România pregătesc un protest împotriva lui Gigi Becali.

Finanţatorul lui FCSB s-a declarat deranjat de convocarea arbitrei din Râmnicu Vâlcea la un meci din Superliga şi a stârnit foarte multe reacţii negative. Centralii din Superliga vor să fie alături de colega lor de breaslă, astfel că vor organiza un protest masiv împotriva patronului ”roş-albaştrilor”, informează GSP.ro.

”Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren. Aţi mai pomenit aşa ceva? Asta ne mai trebuia. Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Ştiu, aşa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem şi noi aşa? Du-te la fotbal feminin!”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Răzvan Burleanu, despre declaraţia patronului FCSB

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF a dezaprobat ferm comentariile sexiste ale lui Gigi Becali cu privire la Iuliana Demetrescu.

”Am fost mâhnit să văd declaraţiile domnului George Becali, nişte afirmaţii care consider că nu au ce căuta în societatea contemporană. România este un stat modern, iar Federaţia Română de Fotbal împărtăşeşte valorile europene, motiv pentru care nu va accepta niciodată astfel de remarci, care ne duc cu gândul la un ev mediu patriarhal.

Iuliana Demetrescu este unul dintre cei mai apreciaţi arbitri din fotbalul feminin la nivel internaţional şi va reprezenta România la Campionatul Mondial din această vară, în Australia şi Noua Zeelandă.

Ieşirea domnului Becali după meciul pe care Iuliana l-a condus în Superligă, Voluntari – Mioveni, unde prestaţia acesteia a fost apreciată atât de jucători, cât şi de antrenorii celor două echipe, este în complet dezacord cu principiile unei societăţi europene, aşa cum ne dorim să fim”, a declarat preşedintele FRF, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele