Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Decizia luată de Nicolae Dică după ce a discutat cu şefii codaşei CS Mioveni

CS Mioveni Publicat pe 12 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21094313/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cs-mioveni-cupa-romaniei-6-04-2023.jpg

Nicolae Dică a luat o hotărâre curajoasă pentru cariera sa de antrenor. Tehnicianul ultimei clasate din Superligă a decis să continue lupta pentru salvarea de la retrogradare a grupării CS Mioveni.

Nicolae Dică rămâne la CS Mioveni 

Dică a fost extrem de dezamăgit de atitudinea elevilor săi la înfrângerea suferită pe terenul formaţiei Petrolul Ploieşti, scor 2-0.

Deocamdată, rămân la Mioveni! Nu mă dau bătut atât de uşor! (n.r. - stai până la finalul sezonului?) O să vedem ce se va întâmpla pe parcurs”, a declarat Nicolae Dică pentru ProSport.

”Nu sunt primul antrenor care retrogradează. Sunt alţii care au retrogradat şi după au câştigat campionate. Contează că am avut curaj, ăsta este lucrul bun. Da, mâine mă decid dacă mai rămân sau nu la echipa. O să mă gândesc când ajung acasă, o să discut cu familia si o să văd ce fac. Eu vin şi muncesc, vreau sa fac lucruri si jucătorii să nu îşi dorească acest lucru”, spunea Dică recent.

Doar 11 puncte are CS Mioveni după 3 etape din play-out, unde a înregistrat doar înfrângeri. FC Argeş, penultima clasată, a adunat 14 puncte, în timp ce UTA, ocupanta locului 14 de baraj, a strâns 18 puncte.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele